Woonerf Markiezinnenhof is een uniek project, gerealiseerd door N3X vastgoed, bestaande uit 20 moderne stadswoningen in de Hertoginstraat, op wandelafstand van het stadscentrum. Elke woning is voorzien van een carport en een mooie stadstuin.

Dit project betreft een nieuw te bouwen woonerf, bestaande uit 13 BEN-stadswoningen met een zuidgerichte tuin gelegen net buiten de ring van Turnhout.
Deze woningen opgetrokken in tijdloze bouwstijl zijn voorzien van stadstuinen en een eigen carport op een rustige ligging.

Azuur is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in een groene en rustige omgeving tussen Turnhout en het gehucht Schorvoort. Het gebouw telt 10 appartementen met elk 2 slaapkamers en een riant terras. Wooncomfort, architectuur en rust staan centraal in dit project.

Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 7 villa-appartementen en 2 penthouses met oppervlakten variërend van 122 m² tot 237 m², gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin.

Deze prachtige residentie bestaat uit 6 ruime energiezuinige appartementen met een uitzonderlijke breedte van 10 meter, een commercieel gelijkvloers en een kantoorruimte.

Residentie Stadshof is een stijlvol gebouw met 30 hedendaagse appartementen in drie bouwlagen op een perceel van ruim 4.600 m², centraal maar rustig gelegen op slechts 700 m van de Grote Markt en op loopafstand van de winkels en scholen, maar ook dichtbij de Ring.